Tarinamme

Reilu 7-vuotta sitten mietimme Hennan kanssa kuumeisesti nimeä yrityksellemme. Olimme hetki sitten päättäneet lyödä hynttyyt yhteen, molemmilla yhtä pitkä työhistoria takana ja sama visio ja arvot jaettavana.
Nimeä pohtiessamme mietimme mikä kuvaisi parhaiten meitä ammattilaisina? Hennalla oli pitkä historia naisten hiusten parissa, minulla taas puolestaan miestenhiusten kanssa. Mikä nimi meitä yhdistäisi? Ymmärsimme pian, että täydensimme toisiamme ammatillisesti. Feminiinisyys ja Maskuliinisuus. Jin ja Jang, ei toista ilman toista. Vastakkaiset navat puoleensavetävinä annoimme yrityksellemme nimen Magnetic.


                                                                     


Magnetic kasvoi ja kehittyi ja nimi alkoi saada uusia merkityksiä. Magneetin lailla vedimme puoleemme yrityksemme arvojen mukaisia ajatuksia. Olemme aina jakaneet vision rentoutumisesta, kosketuksen voimasta, hyvästä energiasta sekä kokonaisvaltaisesta hiusten hyvinvoinnista, joka parhaimmillaan parturi tai- kampaamokokemuksena yltää mielen ja kehon tasolle. Näistä arvoista kehittyi Head Spa- konsepti.

-Tiina

                                                Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit