Jekun tarina 2

Muutos tummista hiuksista blondiksi!

Projekti jatkuu ja suunnitelmat muuttuu, näinhän se menee 😄

Aloitin aiemmin
jo kertomaan Jekun tarinaa ja hoitoprosessia, jota tehtiin neljän kuukauden ajan viime syksynä. Hiuksia hoidettiin säännöllisesti ja ne saatiin hoidettua oikein upeaan kuntoon. Ihan mieletöntä kuinka paljon hiuksiin sai pituutta ja kiiltoa.

Noh..kevät tuli ja kärpäset ja halu värjätä hiukset takaisin tummista hiuksista blondiksi. Se menee yleensä aina niin että kun kevään ensimmäiset auringon pilkahdukset tulevat, niin kyselyt vaaleammaksi värjäyksistä alkavat. Mutta hätä ei ollut tämännäköinen, sillä olimme tehneet niin hyvän pohjatyön vaalennukselle, kuin vain on mahdollista.Kérastase, hiustenhoito, killtävät hiukset, terveet hiukset, headspa, kampaamo helsinki, mallinmuutos, tummasta vaaleaksi, hiustenkasvatus, pidemmät hiukset


Hius oli värjätty tummaksi noin neljä kuukautta sitten, joten kuvassa huomaa kuinka värin pigmentti on antanut pikkuhiljaa periksi ja kulunut pois.

Jekun luottovärjääjä Mikko Vainio teki suunnitelman Jekun kanssa värin suhteen ja minä puolestaan korjaan värjäyksistä tulevat vahingot hiushoidoilla ja yritän mahdollisimman paljon ennaltaehkäistä hiusten vahingoittumista. Tämä onnistuu liikeessä tehtävien Kérastase-hoitojen ja kotihoitotuotteiden avulla.
Jekun oma GlamTeam oli valmis aloittamaan projektin.

Edellisenä iltana ennen ensimmäistä vaalennuskertaa Jekku tuli liikkeesemme ja tein hänen hiuksiin Kérastasen Extentoniste- hoidon, jolla olin jo aiemmin hoitanut hiuksia. (Hoidon tarkemmat tiedot aiemmassa blogikirjoituksessa Jekun tarina 1) Samoin heti hoidon jälkeen uusittiin sama hoitokäsittely. Tässä vaiheessa hiukset oli raidoitettu kerran ja tuntuivat uskomattomat hyvältä.
Head Spa hoitolaKuten arvata saattaa ei värjääminen haluttuun vaaleusasteeseen käy sormia napsauttamalla yhdellä kertaa ja niin kävi myös tässä. Käsittely uusittiin ja haluttu lopputulos alkoi olla siellä missä pitää. Ja hyvä niin, koska Emma-Gaala lähestyi ja lopullinen väri täytyi olla silloin täydellinen. Ja sitähän sen oli. 

Emma-gaala edeltävänä iltana teimme Jekun hiuksiin FusioDosen- jälleenrakentavan hoidon. Valitsin tämän hoidon siksi, että Extentioniste-hoito olisi voinut viedä hiuksista pigmenttiä, joka on laitettu raitojen päälle värjättäessä. Lisäksi jälleenrakentava ampullihoito on erinomainen hoito kampauksien pohjalle, koska se antaa tarvittavan pidon ja tuen hiuksiin.

Emma-gaalassa oli tilaisuuden omat kampaajat kampaamassa vieraita juhlakuntoon, mutta minä helpotin heidän työtään tekemällä pohjan valmiiksi Jekun hiuksiin.

Ja tämä upeus näyttää hyvälle vaikka keskeneräisillä hiuksilla.

Vai mitä oot mieltä?EmmaGaala, kampaus, kampaus helsinki, juhlat, juhlakampaus, hiustenhoito, vaaleat hiukset, muutosleikki, gaala, headspa


Se kuinka tämän vaalean hiuksen saa pysymään vaaleana kerron seuraavassa tarinassa 😉

-Henna-

Kommentit

Suositut tekstit