Magnetic Head Spa

MIKÄ ON HEAD SPA?Head Spa Helsinki, hiustenhoito, rentoutuminen, hemmottelu, hiushoito, päänhieronta, kampaamo helsinki


Head Spa on elämys, jonka voit lisätä jokaiseen kampaamo- tai parturikäyntiisi. 

Tässä elämyksessä keskitymme aisteja stimuloivaan päähierontaan ja hiushoitoon, jonka räätälöimme aina asiakkaan hiuksen tarpeita kuunnellen. Hieronnan pituuden voi valita oman rentoutumistarpeen tai aikataulun mukaan 10 minuutista jopa puoleen tuntiin. Head Spa- hierontamme on saanut vaikutteita erilaisista hierontamenetelmistä kuten intialaisesta päähieronnasta ja vyöhyketerapiasta. 

rauhoittuminen, mielenrauha, päänhieronta, hemmottelu, hieronta, head spa helsinki, relaxing, massage, intialainen päänhieronta, vyöhyketerapia, meditaatio, meditatiivinen, meditaatio


Kampaamoelämys voi olla vastustamaton ja -parturikäynti rutiinin sijaan nautinnollinen kokemus. 

Head Spa tarjoaa ylellisen rentoutumishetken. Se on rauhoittettu hiustenhoitotila, jossa päästään toteuttamaan rentouttavia päähierontoja ja hemmottelevia hiushoitoja rauhallisen musiikin siivittämänä. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden tähän kokemukseen. 

Olemme tehneet pitkään yhteistyötä Kérastase-hiustenhoitosarjan kanssa. Kerastase pystyy vastaamaan täysin siihen ajatusmaailmaan ja ideaan jota Magnetic parturi-kampaamona haluaa viedä eteenpäin. Haluamme olla osa asiakkaan hiusten- ja mielen hyvinvointia.   

Kerastase tarjoaa tehokkaita ja aisteja hyväileviä ratkaisuja hiuspohjan- ja hiusten ongelmiin. Korkealuokkaiset tuotteet yhdistettynä kampaajan osaamiseen ja asiantuntijuuteen tarjoaa jokaiselle parhaan mahdollisen kokemuksen. Kérastase hiustenhoito voidaan toteuttaa yksittäisenä hemmottelupalveluna tai muun palvelun yhteydessä.

Hiusten ja mielen hyvinvointi. Rentoutuminen. Tämä on se kokonaisuus, johon me keskitymme ja mistä haluamme sinun myös tietävän mahdollisimman paljon. Tämän Blogin kautta tulemme kertomaan hiustenhoitoon ja muihin hyvinvointiin liittyvistä asioita.
                       Mukavia lukuhetkiä 😊

Kommentit

Suositut tekstit