Magnetic Head Spa

MIKÄ ON HEAD SPA?
Head Spa Helsinki, hiustenhoito, rentoutuminen, hemmottelu, hiushoito, päänhieronta, kampaamo helsinkiHead Spa on elämys, jonka voit lisätä jokaiseen kampaamo- tai parturikäyntiisi. 

Tässä elämyksessä keskitymme aisteja stimuloivaan päähierontaan ja hiushoitoon, jonka räätälöimme aina asiakkaan hiuksen tarpeita kuunnellen. Head Spa- päähierontamme on saanut vaikutteita erilaisista hierontamenetelmistä kuten intialaisesta päähieronnasta ja vyöhyketerapiasta. 


rauhoittuminen, mielenrauha, päänhieronta, hemmottelu, hieronta, head spa helsinki, relaxing, massage, intialainen päänhieronta, vyöhyketerapia, meditaatio, meditatiivinen, meditaatio


Kampaamoelämys voi olla vastustamaton ja -parturikäynti rutiinin sijaan nautinnollinen kokemus. 

Head Spa tarjoaa ylellisen rentoutumishetken. Se on rauhoittettu hiustenhoitotila, jossa päästään toteuttamaan rentouttavia päähierontoja ja hemmottelevia hiushoitoja rauhallisen musiikin siivittämänä. Haluamme tarjota jokaiselle mahdollisuuden tähän kokemukseen. 

Hiusten- ja hiuspohjanhoito sekä aisteja hyväilevä hieronta voidaan toteuttaa yksittäisenä hemmottelupalveluna tai muun palvelun yhteydessä.

Hiusten ja mielen hyvinvointi. Rentoutuminen. Tämä on se kokonaisuus, johon me keskitymme ja mistä haluamme sinun myös tietävän mahdollisimman paljon. Tämän Blogin kautta tulemme kertomaan hiustenhoitoon ja muihin hyvinvointiin liittyvistä asioita.

                       Mukavia lukuhetkiä 😊

Kommentit

Suositut tekstit