Annen tarina

YKSI ESIMERKILLINEN TARINA

Haluan kertoa asiakkaani Annen tarinan. Tämä on esimerkki siitä, kun asiakas ottaa tehtäväkseen ruveta elämään hiusten hyvinvointi edellä saadakseen loistavia tuloksia hiusten kunnossa jo muutamassa kuukaudessa.

Anne on käynyt asiakkaanani jo useamman vuoden ja olemme kokeilleet hyvin erilaisia hiuksia hänelle. Hänellä on aina ollut paljon hiustenpidennyksiä, jotka itsessään kuormittaa hyvin paljon hiusta ja hiuspohjaa. 

Lähtötilanne. Olemme juuri tummentaneet Annen hiukset (kuva yllä), jotka olivat vaaleat ennestään ja laitoimme hiuksiin myös teippihiustenpidennykset. 

Toive
 väristä kuitenkin muuttui ja vuoden päästä olimme tässä lähtötilanteessa jossa hiusta oli vaalennettu siitä johtuvin seurauksin ja latva oli hyvin katkeileva. Lisäksi lisäsimme siihen pidennykset tuomaan paksuutta ja pituutta joka oli asiakkaan toive.

                                

Hiukset näyttävät upealta aina laiton jälkeen mutta pidemmällä juoksulla ei näin voitu jatkaa. Hiukset eivät kestäisi jatkuvaa muutosta värin suhteen ja massiivista pidennystä.Aloimme keskustelemaan Annen kanssa jos vähitellen pidennyksien määrää lähdettäisiin vähentämään. Kun pidennykset ovat olleet viimeiset 10 vuotta hiuksissa niin väkisinkin ne alkavat tehdä omaa tuhoaan hiuksiin, vaikka ne olisi kuinka hyvin laitettuja. 

Hiusten hoitaminen on erilaista pidennyksien kanssa. Hoito jää useasti vähän huolimattomaksi koska hiusmassaa on paljon ja sen käsittelemiseen menee aikaa. Monesti myös hiustenpidennyksiin suunnatut tuotteet eivät ole juuri se spesifioitu tuote sille omalle hiukselle ja hiuspohjalle. Esim. jos hius on vaalennettu niin se tarvitsee rakennetta ja näitä rakentavia tuotteita ei kuitenkaan suositella pidennyksiin käytettäväksi, silloin oma hius jää vaille tarvitsemaansa hoitoa.

SYYSKUU 2018 

Suunnitelma


Hiusten hoitamisen aika. Lähdimme liikenteeseen selkeästä suunnitelmasta. Aluksi puhuimme väristä, että mikä on tavoite ja mitä se vaatisi, jotta päästään yhteiseen maaliin. 

Kemiallisia käsittelyitä, varsinkin vahvoja sellaisia, päätimme tehdä hyvin vähän jotta hiukseen ei tule turhaa kuormitusta. Päädyimme vaaleaan luonnolliseen väriin. Lisäksi vähensimme pidennysten määrää yli puolella ja valitsimme erittäin laadukkaan pidennyksen, joka on kevyt rakenteeltaan ja teippi hyvin hius ystävällinen.

Ja m
ikä tärkeintä, teimme hoitosuunnitelman. Kerastaselle tuli juuri tuolloin uudet tuotteet jälleenrakentavaan linjaan: Extentionisten- tuoteperhe. Tuotteet jotka korjaa kemiallisten tai mekaanisten rasitteiden heikentämiä hiuksia sisältäpäin ja palauttaa niiden vahvuuden ja kestävyyden.


JA SEN SE TODELLA TEKEE!


TAMMIKUU 2019

Suunnitelma toimii


Anne on nyt tunnollisesti ja hoitosuunnitelmamme mukaisesti hoitanut hiuksia kotona Extentionisten sarjan shampoolla, naamiolla ja käyttänyt seerumin hiuspohjaan. Kampaamokäynnin yhteydessä 6 viikon välein olen tehnyt hänelle kampaamoissa tehtävän kerastase Extentioniste- hoitoprotokolla hiushoidon.


                              KOTIHOITO:

Shampoo

Hiusnaamio

Seerumi


                     HOITOPROTOKOLLA-KAMPAAMOSSA


Nyt on kulunut alle puoli vuotta hiushoitojen aloittamisesta ja ero on HUIKEA. Hiukset ovat puolet vahvemmat ja ennen niin katkeileva latva on saatu elinvoimaiseksi ja hiukset kasvavat vahvana ja tasamittaisena. Saa nähdä mihin päästään ensi kesään mennessä. En malta odottaa!!
Tässä hiukset on kuvattu tammikuussa 2019 ja ehkä joku päivä ei enää pidennyksiä tarvita ollenkaan ;)


- Henna

Kommentit

Suositut tekstit