Korut kampauksessa

Pitkän aikaa on hyödynnetty kampauksissa kukkia, pantoja, huiveja ja erilaisia koristeellisia pinnejä. Nämä kaikki on todella hyvä vaihtoehto kun haluat tehdä kampauksesta juhlavan. Itse kotona tehty kampaus saa todella viimeistellyn vaikutelman esim. kauniista hiuspinnistä.

Tykkään paljon aina katsella inspiraatiokuvia Pinterestistä ja Instagramista ja siltä pohjalta lähden monesti toteuttamaan kampauksia ja mitä uutta niihin voisi tuoda.Näin kuvia joissa oli käytetty hiuksissa koruja, esim. korviksia, kaulakoruja ja erilaisia nauhoja. Näistä nauhoista tulikin mielikuva kun nuorena tai pikemminkin lapsena laitettiin hiuksiin erivärisiä nauhoja lettien sekaan. Tehtiin punottuja käsikoruja ja vaihdeltiin niitä kavereiden kanssa. 
Halusin lähteä etsimään materiaalia jota voisin hyödyntää kampauksissa koristeina.

Materiaalin etsintä ei ollut ihan niin helppoa kun olin ajatellut. Monet korut jotka olivat kivoja ja olisi ollut tähän tarpeeseen sopivia eli koruja jotka pystyy kiinnittämään hiuksiin, olivat yksinkertaisesti liian kalliita. Varsinkin jos ne haluaa laittaa esim. festareille niin voi olla pieni mahdollisuus että ne häviää illalla heiluessa keikoilla. Joten kierreltyäni hetken kaupoissa päätin mennä Sinoopperiin (askartelukauppaan) ja tehdä ne itse. LOISTAVA VALINTA! Siellähän oli vaikka mitä!!!Nämä kaikki tavarat ostin ja tein itse korut jotka voi kiinnittää hiuksiin. Siellä oli täydellisiä välineitä myynnissä joista pystyi tekemään itse koruja. Nauhoja ja naruja kaikissa eri sävyissä. UNELMA!
Tämän jälkeen lähdin toteuttamaan kampauksia joihin voisin kiinnittää korut ja nauhat. 
Loistava tapa pukea letti uudella tavalla tilanteen mukaan.-Henna-

Kommentit

Suositut tekstit